Compania a luat fiinta in anul 2003 sub denumirea de MIKE SECURITY S.R.L. cu intentia de a avea o dezvoltare zonala, intr-o piata in care este inca nevoie de solutii integrate de securitate, de servicii de calitate si de cele mai performante produse in domeniul securitatii private.

In aceasta perioada am elaborat, experimentat si implementat solutii desecuritate, am dat dovada de ambitie si profesionalism si am prestat servicii de calitate, ceea ce a facut ca sa avem un portofoliu important de clienti si o cifra de afaceri considerabila. Preocuparea permanenta pentru cresterea companiei, pentru dezvoltare teritoriala, pentru acoperirea unei game cit mai largi de produse si servicii in domeniul securitatii private dar si succesele financiare au creat premise pentru dezvoltare prin cresterea portofoliului de clienti pe cale naturala dar si prin achizitii de companii si integrarea lor in mecanismul pietei de profil.

Astfel din 2009 firma Mike Security S.R.L. a preluat si grupul de firme PAD CONSULT , respectiv S.C. PAD CONSULT SYSTEM S.R.L. si S.C. PAD CONSULT GUARD S.R.L., ambele firme fiind licentiate pe domeniile in care activeaza.

S.C. PAD CONSULT SISTEM S.R.L. activeaza in piata de peste 12 ani, este comerciant de produse de securitate in sectiunea Protectie & Paza & Alarma & Interventie si constituie suportul tehnic al grupului. Departamentul tehnic ofera servicii in domeniul sistemelor de alarma,sistemelor de supraveghere video,sistemelor de detectie si prevenire a incendiilor,sistemelor de control acces, sistemelor de interfonie si videointerfonie, IT si comunicatii, precum si mentenanta si service la toate acestea.

S.C. PAD CONSULT GUARD S.R.L. a luat fiinta in 2007 si activeaza cu succes in domeniul leasingului de personal destinat serviciilor de paza .

Desfasuram servicii in peste 23 de judete : Caras-Severin,Timis,Arad,Bihor,Mures,Cluj, Maramures, Salaj, Alba, Sibiu, Brasov, Harghita,Hunedoara, Dolj, Olt, Valcea, Prahova, Constanta,Ialomita,Calarasi.Tulcea, Ilfov, precum si in Municipiul Bucuresti. Ne dezvoltam odata cu clientii nostrii actuali si potentiali.

Compania este detinatoarea unor tehnologii de inalata calitate si inovatie, implementate sub conducerea si consilierea unor specialisti in domeniu. Dispunem de o flota suficienta si diversificata pentru nevoile operative ale societatii si investim continuu in dezvoltarea ei. Experienta celor opt ani ne-a facut sa intelegem ca orientarea spre nevoile clientilor este cel mai important indicator si dorim in continuare sa furnizam servicii integrate de securitate, caracterizate prin excelenta operationala. Cautam permanent sa ridicam standardele in ceea ce priveste eficienta si rentabilitatea in beneficiul clientilor si angajatilor.Urmarim sa devenim lideri in piata prin servicii de calitate, personalizate in functie de necesitatile si cererile fiecaruia dintre clientii nostrii.